КОВЕН ВЕРХОВНЫХ ВЕДЬМ


Магия и эзотерика. Профессиональные услуги. Обучение магии.
 
ФорумФорум  ПорталПортал  О нашем форуме  Наши Акции  Отзывы  ПоискПоиск  РегистрацияРегистрация  Наш КаналНаш Канал  ВходВход  
УВАЖАЕМЫЕ УЧАСТНИКИ И ГОСТИ НАШЕГО ПРОЕКТА! НАШ ПРОЕКТ ПРИГЛАШАЕТ ЖЕЛАЮЩИХ НА ОБУЧЕНИЕ В ШКОЛЫ, МАСТЕР-КЛАССЫ, СЕМИНАРЫ. ТАКЖЕ НА НАШЕМ ПРОЕКТЕ НА ПОСТОЯННОЙ ОСНОВЕ ВЕДУТ ПРИЁМЫ И КОНСУЛЬТАЦИИ ПРАКТИКУЮЩИЕ МАСТЕРА.
Последние темы
» Почему нам снятся сны
источник умиротворения-молитва EmptyВт Дек 10 2019, 18:24 автор Марго

» Вызвать виновного в порче или колдовстве
источник умиротворения-молитва EmptyВт Дек 10 2019, 18:24 автор Марго

» Заклинания запутывания
источник умиротворения-молитва EmptyВт Дек 10 2019, 18:23 автор Марго

» Избавиться от нищеты и привлечь хорошую долю
источник умиротворения-молитва EmptyВт Дек 10 2019, 18:22 автор Марго

» Возврат мужа в семью
источник умиротворения-молитва EmptyВт Дек 10 2019, 18:21 автор Марго

» Наказание врага
источник умиротворения-молитва EmptyВт Дек 10 2019, 18:20 автор Марго

» Отнять покой
источник умиротворения-молитва EmptyВт Дек 10 2019, 18:19 автор Марго

» На иглу (подклад)
источник умиротворения-молитва EmptyВт Дек 10 2019, 18:19 автор Марго

» Навести нищету
источник умиротворения-молитва EmptyВт Дек 10 2019, 18:18 автор Марго

» Пакость на удачу через битое зеркало
источник умиротворения-молитва EmptyВт Дек 10 2019, 18:18 автор Марго

» Методы магического нападения
источник умиротворения-молитва EmptyВт Дек 10 2019, 18:17 автор Марго

» Обряд магической контр атаки
источник умиротворения-молитва EmptyВт Дек 10 2019, 18:16 автор Марго

» «оседлание»(навлечение тюремного заключения)
источник умиротворения-молитва EmptyВт Дек 10 2019, 18:15 автор Марго

» Наказать причинивших вред животному и заодно для скорейшего выздоровления животного
источник умиротворения-молитва EmptyВт Дек 10 2019, 18:14 автор Марго

» "Поддел слез"( чтобы обидчик плакал)
источник умиротворения-молитва EmptyВт Дек 10 2019, 18:13 автор Марго

Фазы Луны на RedDay.ru (Москва)
Кто сейчас на форуме
Сейчас посетителей на форуме: 4, из них зарегистрированных: 0, скрытых: 0 и гостей: 4

Нет

Больше всего посетителей (205) здесь было Пн Фев 12 2018, 13:24
Наш Канал На YouTube


Наш Канал На YouTube


Поделиться
 

 источник умиротворения-молитва

Перейти вниз 
АвторСообщение
Марго
Ведьма
Марго

Сообщения : 27147
Дата регистрации : 2013-05-31
Откуда : Из леса, где много диких партизан..

источник умиротворения-молитва Empty
СообщениеТема: источник умиротворения-молитва   источник умиротворения-молитва EmptyПн Фев 17 2014, 19:59

Источник умиротворения — молитва

Молитва есть благоговейная, смиренная беседа человека с Богом. Она умиротворяет сердце. В молитвах человек обращается с просьбой к Господу нашему Иисусу Христу, Божией Матери или ко святым, а также благодарит Всевышнего за милости и благодать. Произнося молитву, необходимо вдумываться в каждое слово, молиться нужно сосредоточенно и тогда, как сказано в Евангелии от Матфея: «Просите, и дано будет». 

Особенно усердно надо молиться за усопших, ибо сами они за себя просить-молиться не могут, далее даны тексты полных молитв за усопших, которые следует читать в дни их поминовения и в Родительские субботы. 

Молитва родителей за усопших детей. Господи Иисусе Христе, Боже наш, Владыко живота и смерти, Утешителю скорбящих! С сокрушенным и умиленным сердцем прибегаю к Тебе и молюся Ти: помяни, Господи, во царствии Твоем усопшаго раба Твоего /рабу Твою/, чадо моё /имя/, и сотвори ему /ей/ вечную память. Ты, Владыко живота и смерти, даровал еси мне чадо сие. Твоей же благой и премудрой роле изволися и отъяти е у мене. Буди благословенно имя Твое, Господи. Молю Тя, Судие неба и земли, бесконечно любовию Твоею к нам, грешным, прости усопшему чаду моему вся согрешения его, вольная и невольная, яже словом, яже делом, яже ведением и неведением. Прости, милостиве, и наша родительская согрешения, да не пребудут они на чадех наших: вем, яко множицею согрешихом пред Тобою, множицею не соблюдохом, не сотворихом, якоже заповедал еси нам. Аще же усопшее чадо наше, нашея или своея ради вины, бяше в житии сем, работая миру и плоти своея, и не паче Тебе, Господу и Богу своему: аще возлюби прелести мира сего, а не паче слово Твое и заповеди Твоя, аще предравшеся сластей житейским, а не паче сокрушению о гресех своих, и в невоздержании бдение, пост и молитву забвению предавше, — молю Тя усердно, прости, преблагий Отче, чаду моему вся таковыя прегрешения его, прости и ослаби, аще и ино злое сотвори в житии сем. Христе Иисусе! Ты воскресил еси дщерь Иаира по вере и молитве отца ея. Ты исцелил еси дщерь жены — хананеянки по вере и прошению матери ея: услыши убо и молитву мою, не презри и моления моего о чаде моем. Прости, Господи, вся согрешения его и, простив и очистив душу его, изми муки вечныя и всели е со всеми святыми Твоими, от века благоугодившими Тебе, идеже несть болезнь, ни печаль, ни воздыхание, но жизнь бесконечная: яко несть человек, иже жив будет и не согрешит, Ты един кроме греха: да егда имаши судити мирови, услышит чадо моё превожделенный глас Твой: приидите, благословении Отца Коего, и наследуйте уготованное вам царствие от сложения мира. Яко Ты еси Отец милостей и щедрот, Ты живот и воскрешение наше, и Тебе славу воссылаем со Отцем и Святым Духом, ныне и присно, и во веки веков. Аминь.

_________________
ПРАКТИКУЮЩИЙ МАСТЕР-ДИАГНОСТИКА НА ТАРО, КОНСУЛЬТАЦИИ, РЕКОМЕНДАЦИИ. ПРОВЕДЕНИЕ ОБРЯДОВ И РИТУАЛОВ

bellisima_2013@ro.ru
__________________
источник умиротворения-молитва 63a474c169a367101e471a19ee2b1d30
Вернуться к началу Перейти вниз
http://magic-portal.forum2x2.ru
Марго
Ведьма
Марго

Сообщения : 27147
Дата регистрации : 2013-05-31
Откуда : Из леса, где много диких партизан..

источник умиротворения-молитва Empty
СообщениеТема: Re: источник умиротворения-молитва   источник умиротворения-молитва EmptyПн Фев 17 2014, 19:59

Детей за родителей. Господи, Иисусе Христе, Боже наш! Ты — сирых хранитель, скорбящих прибежище и плачущих утешитель. Прибегаю к Тебе аз, сирый, стеня и плача, и молюся Тебе: услыши моление моё и не отврати лица Твоего от воздыханий сердца моего и от слез очей моих. Молюся Тебе, милосердный Господи, утоли скорбь мою о разлучении с родившим /-ей/ и воспитавшим /-ей/ мя, родителем моим /матерью моею/ и м я, душу же его /ея/, яко отошедшею /ия/ к Тебе с истинною верою в Тя и твёрдою надеждою на Твое человеколюбие и милость, приими в царство Твое небесное. Преклоняюсь пред Твоею святою ролею, ею же отъят /-а/ бысть /отьяти быша/ у мене, и прошу Тя, не отыми точию от него /нея или них/ милости и благосердия Твоего. Вем, Господи, яко Ты, Судия мира сего, грехи и нечистия отцев наказуеши в детях, внуках и правнуках даже до третъяго и четвёртаго рода: но и милуеши отцев за молитвы и добродетели чад их, внуков и правнуков. С сокрушением и умилением сердца молю Тя, милостивый Судие, не наказуй вечным наказанием усопшаго /-ую/ незабвеннаго /-ую/ для мене раба /-у/ Твоего /-ю/, родителя моего /матерь мою/ и м я, не отпусти ему /ей/ вся согрешения его /ея/ вольная и невольная, словом и делом, ведением и неведением сотворенная им /ею/ в житии его /ея/ зде на земле, и по милосердию и человеколюбию Твоему, молитв ради Пречистыя Богородицы и всех святых, помилуй его /ю/ и вечныя муки избави. Ты, милосердный Отче отцев и чад! Даруй мне, во вся дни жизни моея, до последняго издыхания моего, не преставати памятовати о усопшем родителе моем /матери моея/ в молитвах своих, и умоляти Тя, праведнаго Судию, да вчиниши его /ю/ в месте светле, в месте прохладне и вместе покойне, со всеми святыми, отнюду же отбеже всяка болезнь, печаль и воздыхание. Милостиве Господи! Приими днесь о рабе Твоем /Твоей/, им я, теплую молитву мою сию и воздай ему /ей/ воздаянием Твоим за труды и попечения воспитания моего в вере и христианском благочестии, яко научившему /-ей/ мя первее всего ведети Тя, своего Господа, в благовении молитися Тебе, на Тебе единого уповати в бедах, скорбех и болезнех и хранити заповеди Твоя; за благопопечение его /ея/ о моем духовном преуспеянии, за тепле приносимыя им /ею/ о мне моления пред Тобою и за все дары, им /ею/ испрошенные мне от Тебе, воздай ему /ей/ Своею милостию. Своими небесными благами и радостями в вечном царствии Твоем. Ты бо еси Бог малостей и щедрот и человеколюбия. Ты покой и радость верных рабов Твоих, и Тебе славу воссылаем со Отцем и Святым духом, и ныне, и присно, и во веки веков. Аминь.

_________________
ПРАКТИКУЮЩИЙ МАСТЕР-ДИАГНОСТИКА НА ТАРО, КОНСУЛЬТАЦИИ, РЕКОМЕНДАЦИИ. ПРОВЕДЕНИЕ ОБРЯДОВ И РИТУАЛОВ

bellisima_2013@ro.ru
__________________
источник умиротворения-молитва 63a474c169a367101e471a19ee2b1d30
Вернуться к началу Перейти вниз
http://magic-portal.forum2x2.ru
Марго
Ведьма
Марго

Сообщения : 27147
Дата регистрации : 2013-05-31
Откуда : Из леса, где много диких партизан..

источник умиротворения-молитва Empty
СообщениеТема: Re: источник умиротворения-молитва   источник умиротворения-молитва EmptyПн Фев 17 2014, 19:59

Молитва лишившегося супруги. Христе Иисусе, Господи и вседержителю! В сокрушении и умилении сердца моего молюся Тебе: упокой, Господи, душу усопшия рабы Твоея, и м я, в небесном царствии Твоем. Владыко Вседержителю! Ты благословил еси супружеский союз мужа и жены, егда рекл еси: не добро быти человеку единому, сотворим ему помощника по нему. Ты освятил еси союз сей во образ духовнаго союза Христа с Церковию. Верую, Господи, и исповедую, яко Ты благословил еси сочетари и мене сим святым союзом с единою из рабынь Твоих. Твоей же благой и премудрой воле изволися отьяти у мене сию рабу Твою, юже дал еси мне, яко помощнику и сопутницу жизни моея. Преклоняюся пред сею Твоею волею, и молюся Ти от всего сердца моего, приими моление мое сие о рабе Твоей, и м я, и прости ей, аще согреши словом, делом, помышлением, ведением и неведением; аще земное возлюби паче небеснаго; аще о одежде и украшении тела своего печеся паче, неже о просвещении одеяния души своея; или аще небреже о чадех своих; аще преогорчи кого словом или делом; аще поропта в сердцем своем на ближняго своего или осуди кого или ино что от таковых злых содела. Вся сия прости ей, яко благий и человеколюбивый: яко несть человек, иже жив будет и не согрешит. Не вниди в суд с рабою Твоею, яко созданием Твоим, не осуди ю по грехом ея на вечныя муки, но пощади и помилуй по велицей милости Твоей. Молю и прошу Тя, Господи, сил даруй мне по вся дни жизни моея не преставати молитися о усопшей рабе Твоей, и даже до кончины живота моего просити ей у Тебе, Судии всего мира, оставления согрешения ей. Да яко же Ты, Боже, положил еси на главу ея венец от камене честна, венчая ю зде на земли; тако увенчай ю вечною Твоею славою в небесном царствии Твоем, со всеми Святыми, тамо ликующими, да вкупе с ними вечно воспевает всесвятое имя Твое с Отцем и Святым Духом. Аминь.

_________________
ПРАКТИКУЮЩИЙ МАСТЕР-ДИАГНОСТИКА НА ТАРО, КОНСУЛЬТАЦИИ, РЕКОМЕНДАЦИИ. ПРОВЕДЕНИЕ ОБРЯДОВ И РИТУАЛОВ

bellisima_2013@ro.ru
__________________
источник умиротворения-молитва 63a474c169a367101e471a19ee2b1d30
Вернуться к началу Перейти вниз
http://magic-portal.forum2x2.ru
Марго
Ведьма
Марго

Сообщения : 27147
Дата регистрации : 2013-05-31
Откуда : Из леса, где много диких партизан..

источник умиротворения-молитва Empty
СообщениеТема: Re: источник умиротворения-молитва   источник умиротворения-молитва EmptyПн Фев 17 2014, 20:00

Молитва вдовицы за супруга. Христе Иисусе, Господи и Вседержителю! Ты — плачущих утешение, сирых и вдовиц заступление. Ты рекл еси: призовя Мя в день скорби Твоея, и изму тя. Во дни скорби своея прибегаю к Тебе аз и молюся Ти: не отврати лица Твоего от мене и услыши моление мое, приносимое Тебе со слезами. Ты, Господи Владыко всяческие, благоволил еси сочетати мя со едином из рабов Твоих, во еже быти нам едино тело и един дух; Ти дал еси мне сего раба, яко сожителя и защитника. Твоей же благой и премудрой воле изволися отъяти от мене сего раба твоего и оставити мя едину. Преклоняюся пред сею Твоею волею и к Тебе прибегаю во дни скорби моея: утоли печаль мою о разлучении с рабом Твоим, другом моим. Аще отъял еси его от мене, не отыми от мене Своея милости. Якоже некогда принял еси вдовицы две лепты, тако приими и сие моление мое. Помяни, Господи, душу усопшаго раба Твоего, и м я, прости ему все согрешения его, вольная и невольная, аще словом, аще делом, аще ведением и неведением, не погуби его со беззаконми его и не предаждь вечной муки, но по велицей милости Твоей и по множеству щедрот Твоих ослаби и прости вся согрешения его и вчини его со святыми Твоими, идеже несть болезнь, ни печаль, ни воздыхание, но жизнь бесконечная. Молю и прошу Тя, Господи, даруй ми во вся дни жизни моея не преставати молитися о усопшем рабе Твоем, и даже до исхода моего просити у Тебе, Судии всего мира, оставления всех согрешений его и вселения его в небесный обители, яке еси уготовал любящим Тя. Яко аще бо и согреши, но не отступи от Тебе, и несумненно Отца и Сына Святаго Духа православно даже по последняго своего издыхания исповеда; тем же веру его, яже в Тя, вместо дел ему вмени: яко несть человек, иже жив будет и не согрешит. Ты един кроме греха, и правда Твоя — правда во веки. Верую, Господи, и исповедую, яко Ты услышиши моление мое и не отвратиши лица Твоего от мене. Видя вдовицу, зельно плачущу, умилосердився, сына ея, на погребение несома, воскресил еси: тако, умллосердився, утиши и скорбь мою. Яко же отверзл еси рабу Твоему Феофилу, отшедшему к тебе, двери милосердия Твоего и простил еси ему прегрешения его по молитвам святыя Церкве Твоея внемля молитвам и милостыням супруги его: сице и аз молю Тя, приищи и мое моление о рабе Твоем, и введи его в жизнь вечную. Яко Ты еси упование наше, Ты еси Бог, еже миловати и спасати, и Тебе славу воссылаем со Отцем и Святым Духом, ныне и присно и во веки веков. Аминь.

_________________
ПРАКТИКУЮЩИЙ МАСТЕР-ДИАГНОСТИКА НА ТАРО, КОНСУЛЬТАЦИИ, РЕКОМЕНДАЦИИ. ПРОВЕДЕНИЕ ОБРЯДОВ И РИТУАЛОВ

bellisima_2013@ro.ru
__________________
источник умиротворения-молитва 63a474c169a367101e471a19ee2b1d30
Вернуться к началу Перейти вниз
http://magic-portal.forum2x2.ru
Спонсируемый контент




источник умиротворения-молитва Empty
СообщениеТема: Re: источник умиротворения-молитва   источник умиротворения-молитва Empty

Вернуться к началу Перейти вниз
 
источник умиротворения-молитва
Вернуться к началу 
Страница 1 из 1

Права доступа к этому форуму:Вы не можете отвечать на сообщения
КОВЕН ВЕРХОВНЫХ ВЕДЬМ :: Белая магия :: Белая магия :: Работа в церкви-
Перейти: